с .Батинци, Студеничани 02/2722-500 drisla@drisla.mk

  • Home
  • AKSIONI I PUNËS PËR PASTRIMIN E DEPONISË NË PRONË PRIVATE PËRBALL QENDRËS KLINIKE ,, NËNËTEREZA’’MË 22.3.2022

AKSIONI I PUNËS PËR PASTRIMIN E DEPONISË NË PRONË PRIVATE PËRBALL QENDRËS KLINIKE ,, NËNËTEREZA’’MË 22.3.2022

12 Prill, 2024 Дијана Велјановска Comments Off

NP deponia DRISLLA Shkup është përfshirë në aksionin e sotëm të punës në bashkëpunim me Inspektoratin e Qytetit të Shkupit së bashku me inspektorët e Komunës Qendër, të cilët kanë filluar një aksion të koordinuar për pastrimin e deponisë së madhe në pronë private, që gjendet në rrugën Nënë Tereza, përballë Qendrës klinike.

Bëhet fjalë për një deponi që shtrihet në dy parcela dhe është krijuar dekadash, dhe në vetë lokacionit ka disa persona ilegale që banojnë atje – mbledhësit e mbeturinave. Vendbanimet të tilla të egra paraqesin rrezik potencial për ndotjen e mjedisit jetësor dhe shëndetin e qytetarëve.

Pastrimi i të gjitha deponive ilegale në Shkup është prioritet, me qëllim parandalimin e ndotjes së ajrit, tokës dhe ujërave dhe mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve.