с .Батинци, Студеничани 02/2722-500 drisla@drisla.mk

  • Home
  • DRISLLA DHUROI PAKO ME USHQIME DHE PRODUKTE HIGJIENIKE

DRISLLA DHUROI PAKO ME USHQIME DHE PRODUKTE HIGJIENIKE

12 Prill, 2024 Дијана Велјановска Comments Off

Me rastin e festave të Vitit të Ri, NP deponia Drislla Shkup dhuron pako me ushqime dhe produkte higjienike për disa nga familjet në të cilët i ndihmon organizata humanitare “Shën Spas”, e cila në programin e saj ka përfshirë mbi 300 familje të cilat i ndihmon cdo muaj në vazhdimësi.

NP deponia Drislla Shkup si ndërmarrje me përgjegjësi sociale në kuadrat të mundësitë të saj, gjithmonë i ndihmon njerëzit, familjet dhe organizatat që kanë nevojë për ndihmë, dhe këtë vit për festat e Vitit të Ri përmes Organizatës Humanitare “Shën Spas” dhe Organizatës Humanitare “El Hilal” arritën të sjellin gëzim për disa familje të pafavorizuara sociale, të cilat nuk janë në mundësi ta sigurojnë veten me artikujt ushqimorë bazë, si dhe me produktet e nevojshme higjienike.