с .Батинци, Студеничани 02/2722-500 drisla@drisla.mk

  • Home
  • ДРИСЛА ДОНИРАШЕ ПАКЕТИ СО ХРАНА И ХИГИЕНСКИ СРЕДСТВА

ДРИСЛА ДОНИРАШЕ ПАКЕТИ СО ХРАНА И ХИГИЕНСКИ СРЕДСТВА

30 декември 2022 drisla2 Comments Off

По повод новогодишните празници ЈП депонија Дрисла Скопје донира пакети со храна и хигиенски средства за дел од семејствата на кои им помага Хуманитарната организација “Свети Спас“ која во својата програма има вклучено над 300 семејства кои ги помага континуирано секој месец.

 ЈП депонија Дрисла Скопје како општествено одговорна компанија во рамките на своите можности секогаш се труди да помага на луѓе, семејства и организации на кои им е потребна помош, при што оваа година за новогодишните празници преку Хуманитарната организација “Свети Спас“ и Хуманитарната организација „Ел Хилал“ успеа да израдува повеќе социјално загрозени семејства кои не се во можност да си ги обезбедат основните намирници за исхрана, како и неопходните хигиенски средства.